... KER DELAMO Z VESELJEM ...

Digitalni tisk je ena izmen najbolj prilagodljivih metod. Poleg tega je tudi cenovno ugodna za manjše naklade od 1 pa vse do 1000 in več kosov. Ko govorimo o prilagodljivost, to pomeni, da je digitalnemu tiskalniku vseeno, ali tiska več enakih motivov ali več različnih. Za tisk ne potrebujemo posebnih priprav, vse je računalniško pripravljeno.

Digitalni tisk nam omogoča tudi hitro računalniško pripravo! Omejitve se pojavijo pri velikostih printa, pri nas lahko tiskamo formate do velikosti 330 x 1200mm.

Pri nas imamo na voljo nekaj različnih vrst papirjev: gladki, hrapavi, sijoči ali mati. Za posebne priložnosti pa imamo na voljo nekaj bolj posebnih vrst papirja.
To seveda ne pomeni, da ste pri izbiri papirja omejeni! Če si želite poseben papir, si katerim bi izstopali, se oglasite pri nas in skupaj bomo
izbrali papri, ki Vam bo najbolj ustrezal. Tako Vam pripravili tiskovine po Vašem izboru.

Vas zanima več o digitalnem tisku? Tukaj si lahko ogledate tehnične podrobnosti in kako deluje! Digitalni tisk nam omogoča ogromno kreative in s pravim papirjem lahko dosežemo izjemne učinke!

Za več informacij nas lahko kontaktirajte in z veseljem Vam bomo svetovali.