KAKO POŠLJEM POVPRAŠEVANJE?

Kako pošljemo povpraševanje, da čim lažje dobimo ponudbo? Preberite si nekaj naših napotkov:

 

 • Povejte, kaj potrebujete. Npr.: Potebujete letake
 • Naštejte osnovne specifikacije, ki jih želite. Npr.: Želim letake, velikosti A4, ki so tiskani obojestransko.
 • Ne pozabite omeniti, za kakšno količino se zanimate. Npr.: Zanima me cena za 300 in 500 kos letakov.
 • Če imate željo, po določeni obdelavi oz. dodelavi, materialu … sporočite tudi to. Npr.: Želim letake, ki so trdni / želim 350 g papir / želim svetleč papir / želim zaobljene robove …
 • Sporočite tudi rok izdelave

 

Če pa se zanimate za storitev grafičnega oblikovanja pa poskušajte čim bolje opisati, kaj potrebujete, ali je to grafika za splet ali tisk, koliko strani, različnic potrebujete, če imate shranjene referenčne slike nam jih prosim posredjute. Več ko izvemo, kaj potrebujete, lažje sestavimo ponudbo za vas.

 

Ne pozabite: za vsak tisk potrebujemo pravilno pripravljene datoteke, saj le tako lahko zagotovimo, da bodo izdelki pravilno natisnjeni in narejeni. Word, Slikar, Powerpoint … niso primerni programi za izdelovanje grafičnih izdelkov. Ne skrbite, vsako datoteko skrbno pregledamo in če opazimo nepravilnosti, vas na to opozorimo.

Spodaj prilagamo še nekaj dodatnih kratkih navodil, kako pripraviti datoteke.

Ta navodila so le za lažjo komunikacijo in za vas, da lažje pripravite povpraševanje. Glede na kompleksnost izdelka, vam bomo pred ponudbo morda še vseeno morali postaviti kakšno dodatno vprašanje.

Če ste v dilemi pa smo za vsa vedno tudi na voljo prek telefona 051 233 458 in 041 794 798, od ponedljka do petka med 7. in 15. uro.

    

   IMATE VPRAŠANJE?

   KONTAKTIRAJTE NAS

   1 + 2 =