... KER CENIMO KAKOVOST ...

Sitotisk je osnovna oblika tiska, ki nam omogoča tisk na različne materialne, ima pa pogoj, da je površina na katero tiskamo, ravna. Je klasična metoda tiska, kjer gre za prenos barve skozi sito direktno na izdelek. Je vsestranska metoda za vrsto izdelkov in tudi obstojna. V našem podjetju s sitotiskom lahko delamo največ 4 barve hkrati. Sitotisk je najbolj primeren za večje količine izdelkov in je cenovno ugoden.

Tisk majic

Pri tisku majic se je razvilo že več različnih metod, ki se prilagajajo, glede na projekt:

Sitotisk je primeren za večje količine in je tako cenovno ugoden. Majicam pusti dihati in obstojnost tiska je odlična. Sitotisk je primeren za enostavne grafike, tisk logotipov, napisov.

Flex folija je cenovno ugodna za manjše število izdelkov (v primerjavi s sitotiskom), poleg majic, pa jo priporočamo tudi pri "tisku" delavskih uniform, polo majic in softshellov... Vse vrste materialov, ki prenesejo temperature nad 100°C.

Preslikači pa nam omogočajo "tisk" neomejene količine barv, tudi fotografije. Preslikač je posebna vrsta folije, na katero sprintamo motiv in na majico prenesemo z toplotno prešo. Primerni so za unikatne majice, za rojstne dneve, obletnice, posebne priložnosti.

Če se sprašujete katera tehnika tiska je primerna za Vas nam pošljite povpraševanje ali
nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali!

Vas zanima več o sitotisku? Tukaj si lahko ogledate tehnične podrobnosti in kako deluje! Sitotisk nam omogoča ogromno kreative!

Za več informacij nas lahko kontaktirajte in z veseljem Vam bomo svetovali.